Word zelf Graphic Poet!

Rick de Leeuw en Erik Jan Harmens belandden enkele jaren geleden op hetzelfde moment in een echtscheiding. Verdreven van huis en haard schreven ze via e-mail en sms rauwe, uitdagende en virtuoze duetten. Poëzie over katers, liefdesverdriet, manmoedigheid, vriendschap en een wankel toekomstperspectief.

Music for the millions (waarvan je de tekst hier kan downloaden) komt uit Echte mannen scheiden niet (uitgeverij Lebowski,2012), een dichtbundel vol bravoure en bijtende humor, druipend van wanhoop en schreeuwend van levenslust. Gedichten bestemd voor mannen in hotelkamers en voor vrouwen die willen weten wat ze daar doen.

DURF JIJ IN BAD JE OGEN TE SLUITEN ? WORD DAN ZELF EEN GRAPHIC POET!

Door een gebrek aan tijd en een onverbiddelijke deadline bleef hun graphic poem grafisch verweesd achter. Rick en Erik Jan zijn nochthans twee echte mannen. Jij kan hen echter helpen deze leegte op te vullen, door het wit wat minder wit te maken en hun gedicht van een nieuw beeld te voorzien.

Stuur ons daarom voor 30 mei jouw grafische versie van Music for the Millions door via info@leuvenstript.be. Als onze kwaliteitscommissie onder de indruk is van het tekenwerk kom je op de shortlist terecht waaruit Rick en Erik Jan zelf hun winnaar kiezen. Hij of zij wint dan een gesigneerde posterprint (50x70) van 'jullie' graphic poem.

'kin omhoog de borst vooruit', gewoon doen!Reageer:

Meer weten?

Graphic Poem - EXPO

Wat zou er gebeuren als we een tekenaar en een dichter samenbrengen en hen volledige artistieke vrijheid geven?  Dat was de vraag waar het allemaal mee begon.  'Een' tekenaar en 'een' dichter groeide al snel uit tot net geen 30 duo's met behoorlij