De expo Graphic Poem: the game is on, the dots connected!

"This is the universe, Big isn't"?  Is de openings quote uit een film van Stairway to Heaven uit 1946! Maar deze quote kon even goed een flashforward zijn van de expo Graphic Poem die sinds vrijdag 4 mei te bezichttigen is in de bibliotheek tweebronnen Leuven. Op de tweede verdieping recht in het hart van de bibliotheek tussen de boeken, een fijne expo toegankelijk voor iedereen! Het resultaat ervan is verbluffend! Al onze dank gaat uit naar de medewerkers van de bibliotheek die deze expo mee ondersteunden maar ook naar alle tekenaars en schrijvers. Jullie zorgden ervoor dat wiskundigen moeten aantonen dat de samenwerkingscombinatie 1 + 1 meer is als 2! Onze eeuwige dank daarvoor! 

"This is the expo Graphic Poem". Big isn't it? Yes it is! Lights on, doors open Expo Graphic Poem is doing a show! Nog tot 30 mei in bliotheek tweebronnen Leuven!

 Reageer:

Meer weten?

Graphic Poem - EXPO

Wat zou er gebeuren als we een tekenaar en een dichter samenbrengen en hen volledige artistieke vrijheid geven?  Dat was de vraag waar het allemaal mee begon.  'Een' tekenaar en 'een' dichter groeide al snel uit tot net geen 30 duo's met behoorlij